::AnisZaireen::
Welcome!


try to finding yourself, then you know what you like the most
Contact Me:
Entries About

Tagboard!




Follow me !

Stories of Me

oreen in the making !
superduper cupcakes :)
Famous Amos Chocolate Chip Cookies :)
baked cheese meatball :)
rinduu nyaaa !


Credits!

Template: Dilla Eyra
Header By : Nabila
Edited By: Nabila
Others:   


Kak Reen nak kaki itik ! taknak kaki ayam !


Assalamualaikum readers ! okay sekarang dah dalam 3 minggu dah i join 30 days squat challenge, hmmm buat masa sekarang ni baru sikit nampak perubahan. hoho but at least ada lah kan. mungkin kaki ayam i nie terlampau kritikal. Tahu ke kaki ayam cena ?? alaaahh yang macam peha ayam goreng yang sedap2 tu . kekeke, hmm cakap pasal ayam i memang penggemar ayam yang setia ! sampaikan my brother panggil 'ayam girl'. Sebabnyaa i lagi berselera makan bila ada ayam ! tade ayam gelap masa makan i . kakakaka :D 

okay back to story, i nak sedarkan kepada sesiapa sahaja yang ikut or join mana2 tips untuk fit nie, maybe dorang ada bagi specific weeks or day untuk nampak kesan on your body right ?? yess itu anggaran. But kalau uolls tak nampak lagi kesannya dalam masa weeks or days yang dorang bagi tu please dont give up ! teruskan lagi. Sebabnya lain body lain metabolisme nyaa. And maybe ! cara you buat agak salah or tidak kena caranya. okay nak tahu senaman tu berkesan ke tak bila uolls rasa sore muscle . haaaa tu maknanya menjadi lah tuu.


Okay i akan share beberapa senaman untuk leg nanti . Tapi kena tunggu i hilangkan dulu kaki ayam i. heheheh . good luck for those yang senaman ! jyeahhh !